Zoeken naar Geboorte

 
Geboorte
 
Zwangerschap en geboorte Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
We ondervinden connectiviteitsproblemen controleer of u nog een stabiele verbinding heeft met het internet. Uw aanvraag kan niet verwerkt worden door een technisch probleem. Gezin welzijn en gezondheid. Lees deze pagina voor. Zwanger zijn en een kind krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte verandert er heel wat voor u en uw partner. Als toekomstige moeder vader of meemoeder moet u heel wat regelen. Bevolkingsonderzoek bij pasgeborenen naar aangeboren aandoeningen via een bloedonderzoek. Gezond zwanger worden website. Hebben u en uw partner een kinderwens? Dan weet u wellicht dat u beter kunt stoppen met roken. En alcohol laat u ook beter achterwege.
Aangifte van geboorte Stad Veurne.
Waar doe je aangifte? Is je kindje in Veurne geboren dan doe je aangifte bij de dienst burgerzaken van het stadsbestuur van Veurne. Binnen de 15 kalenderdagen na de geboorte doe je de geboorteaangifte. Valt de 15de dag op een zaterdag zondag of wettelijke feestdag dan heb je tijd tot de eerst volgende werkdag om de aangifte te doen. Hou er rekening mee dat een geboorteaangifte enkel op afspraak gebeurt.
Geboorte Gemeente Schoten.
Een geboorteaangifte is de registratie van de geboorte. Dit moet bij elke geboorte gebeuren ten laatste vijftien dagen na de bevalling. Als de vijftiende dag na de bevalling een zaterdag zondag of wettelijke feestdag is dan heb je nog tijd tot de eerstvolgende werkdag. De aangifte gebeurt door de moeder de vader/meemoeder of beiden samen. Je geeft je kind aan bij de burgelijke stand van de gemeente waar het kind geboren is. In sommige gemeenten is het ook mogelijk om de geboorteaangifte van je kind in de kraamkliniek te doen.
Aangifte van geboorte Herentals.
Welkom op de website van de stad Herentals
Geboorte aangifte Kortrijk.
Wie doet de aangifte? De aangifte gebeurt door de moeder de vader of meemoeder of beiden samen. De vader of meemoeder kan alleen de aangifte zonder de moeder doen als. hij/zij met haar gehuwd is en met haar samenwoont. hij/zij het kind vóór de geboorte heeft erkend. De moeder kan de aangifte zonder de vader of meemoeder doen als. zij met de vader/meemoeder gehuwd is en met hem/haar samenwoont.
Aangifte van een geboorte Stad Roeselare.
Aangifte van een geboorte. De geboorteaangifte is de registratie van een geboorte bij de Burgerlijke Stand van de geboorteplaats ongeacht de gemeente waar je woont. De geboorteaangifte is verplicht en moet ten laatste vijftien dagen na de bevalling gebeuren. Je kan nu ook als ouder de geboorteaangifte ter plaatse op de kraamafdeling doen. Elke maandag woensdag en vrijdag is er van 9 u. tot 12 u een medewerker in de kraamkliniek aanwezig om de aangiftes van geboorte op te nemen. Het kind moet aangegeven worden binnen de 15 dagen na de geboorte de geboortedag niet inbegrepen.
Aangifte van de geboorte Stad Bree Burgerzaken.
089 84 85 81. Aangifte van de geboorte. De aangifte moet gebeuren binnen 15 dagen na de geboorte door de vader de moeder of beiden. De aangifte moet gebeuren in de gemeente waar het kind geboren is. Een overzicht kan u ook hier terugvinden. De volgende documenten moet u zeker bij hebben. aangifteformulieren envelop afgeleverd door het ziekenhuis de vroedvrouw of de dokter. de identiteitskaart van de vader en/of de moeder. het huwelijksboekje of familieboekje. De verklaring van naamkeuze eventuele dubbele achternaam ondertekend door beide ouders indien het het éérste gemeenschappelijk kind betreft. U kan via deze link een blanco verklaring downloaden.
Voordelen OZ Gezondheid geboorte of adoptiepremie Welkom bij OZ.
En een jong ziekenfonds weet dat. OZ501 draagt met plezier een steentje bij! Als je je kindje aansluit bij OZ501 betalen wij je een geboorte of adoptiepremie. Voor kersverse ouders geven wij 150 per aangesloten ouder voor het eerste kindje dat wordt geboren als jij OZ501 klant bent en je kindje bij jou als persoon ten laste wordt ingeschreven. Krijg je meer dan 1 kindje? Dan krijg je vanaf de geboorte van je tweede kindje 50 per aangesloten ouder als je je kindje inschrijft bij OZ501. Voor kinderen geboren vanaf 1 januari 2016 verdubbelt OZ501 de geboorte of adoptiepremie vanaf je tweede kindje. Klanten krijgen dan een geboortepremie van 100 i.p.v.
Geboorte Destelbergen.
Home Inwoner Papieren en attesten Geboorte en adoptie Geboorte. Een geboorte is een heel unieke gebeurtenis. Het zorgt voor een grote verandering in het leven van de ouders en dus is het belangrijk om goed na te gaan wat er allemaal komt bij kijken. Zo moet er bijvoorbeeld heel wat administratie gebeuren voor en na de geboorte. Je moet de geboortepremie en de kinderbijslag aanvragen en met jouw werkgever het ouderschapsverlof regelen. Na de bevalling moet je bij de dienst burgerlijke stand van de gemeente waar jouw kind geboren is of in de kraamkliniek aangifte doen van de geboorte.
Geboorte Belgium.be.
Home Familie Kinderen Geboorte. Een geboorte is een heel unieke gebeurtenis. Het zorgt voor een grote verandering in het leven van de ouders. Het is belangrijk om goed na te gaan wat er allemaal komt bij kijken. Zo moet er bijvoorbeeld heel wat administratie gebeuren voor en na de geboorte. U moet de geboortepremie en de kinderbijslag aanvragen het verlof moederschapsverlof vaderschapsverlof regelen en indien nodig een verklaring van erkenning van het kind doen.
Geboorte Gemeente Essen.
De aangifte wordt gedaan bij de burgerlijke stand van de geboorteplaats door. de vader als hij gehuwd is met de moeder of als hij het kindje voor de geboorte heeft erkend. beiden als de vader niet met de moeder gehuwd is en het kindje nog wil erkennen. Je neemt volgende documenten mee. het medische getuigschrift Model I. de erkenningsakte als het kindje voor de geboorte door de vader werd erkend. de identiteitskaarten van de ouders.
Gemeente Bierbeek Geboorte.
Je hebt een kindje gekregen. Wat moet je zeker in orde brengen? Het kind wordt aangegeven in de gemeente waar het kind geboren wordt. Binnen de 24 uur na de bevalling zorgt de geneesheer de kraamkliniek of de vroedvrouw op eigen initiatief voor een kennisgeving aan de burgerlijke stand. Nadien moet je de geboorte zelf aangeven binnen de 15 dagen na de bevalling. Door de moeder de vader of partner van de moeder of door beiden.

Contacteer ons