Zoeken naar kaart

 
kaart
 
Verkeersoverzicht kaart.
Kaart erfgoed zuidwest.
erfgoed zuidwest is de cultureel erfgoedcel voor de dertien steden en gemeenten in Zuid-West-Vlaanderen. Erfgoed zuidwest wil het diverse erfgoed in Anzegem Avelgem Deerlijk Harelbeke Kortrijk Kuurne Lendelede Menen Spiere-Helkijn Waregem Wervik Wevelgem en Zwevegem doen leven en beleven.
A-stad.
context.article.description context.page.description context.app.description plainText
Plattegrond Oud-Turnhout kaart van Oud-Turnhout 2360 en praktische info.
Ik heb een fiets Ik gebruik een fiets in zelfbediening. Geen opties voor deze modus. Kaart van Oud-Turnhout Mappy biedt u de kaart van Oud-Turnhout. Ik ga er naartoe. Ontdek plaatsen en handelszaken. Top zoekopdrachten van gebruikers.
MOBIB De Lijn.
De eerste groep die overschakelt zijn de 65'ers. In de plaats van de bekende magnetische kaarten en papieren abonnementen komt de gloednieuwe MOBIB-kaart van De Lijn een contactloze elektronische kaart waarop verschillende soorten vervoerbewijzen abonnement Lijnkaart kunnen worden opgeladen. Reizigers moeten hun vervoerbewijs niet meer in een ontwaarder steken maar er gewoon even voor houden. Op en overstappen gaat dus veel sneller. In de toekomst zullen zij hun MOBIB-kaart ook online kunnen opladen waar en wanneer zij dat willen. Op termijn voorzien we ook integratie met andere openbaarvervoermaatschappijen. Bovendien zal De Lijn over nauwkeurige reizigersinformatie beschikken. Die gebruiken we om ons aanbod en netwerk nog beter af te stemmen op wat de reizigers van ons verwachten.
Ben jij een foodprofessional? Vraag dan een Metro-kaart aan!
Geldig in het buitenland? Metro is een internationaal bedrijf. Wil je in een buitenlandse Metro of Makro-winkel kopen dan maakt men daar op basis van je Belgische koperskaart een dagpas aan. Vraag je eigen exclusieve kaart aan en treed toe tot de METRO familie! Op zoek naar een METRO winkel? Ontdek onze toplocaties en openingsuren. Zoek een METRO in je buurt! Ontdek hier onze sterke promoties! Blijf op de hoogte. METRO Cash Carry Belgium 2016. Privacy Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap.
Voordelen met de XTRA-kaart Colruyt.
Je krijgt ook de Colruyt-folders boordevol tips recepten en weetjes in je brievenbus. Meerdere Xtra-kaarten op één adres? Wij sturen maar één folder. Vraag hier je XTRA-kaart aan. Al je voordelen gebundeld op één kaart. Één nieuwe kaart voor de kortingen bij Colruyt en alle voordelen bij 8 Colruyt Group-winkels en webshops. Met je Xtra-kaart winkel je ook bij OKay Bio-Planet Spar Colruyt Group CollectGo DreamLand Dreambaby en ColliShop en krijg je hun voordelen. In het najaar van 2017 komt ook DATS 24 erbij. Met de Xtra-app en login wordt winkelen nóg makkelijker. Maak je XTRA-login aan. Met je unieke Xtra-login winkel je eenvoudig in alle webshops van Colruyt Group collectandgo.be dreamland.be dreambaby.be en collishop.be.
KAART. Is uw bouwgrond plots beschermd bos? Ontdek het hier Gazet van Antwerpen.
Is uw bouwgrond plots beschermd bos? 17/05/2017 om 1218 door wim brillouet. Zon 1.630 hectare bouwgrond in woongebied komt in aanmerking om beschermd bos te worden. En dat kan zomaar in uw eigen tuin liggen. Dan mag u de bomen niet kappen of iets op die grond bouwen. Nog tot 14 juli kunt u wel een bezwaar indienen tegen de beslissing van de Vlaamse overheid.
Landal GreenParks Kaart.
Zoom in Zoom out. Bezig met laden van Google Maps. Zonder Javascript is het niet mogelijk om deze kaart weer te geven. Landal Les Etoiles Blaimont België. Park op de kaart. Diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Gratis wifi eerste 250 MB daarna tegen betaling. Bekijk de 6 accommodaties Verberg de 6 accommodaties. Prijzen zijn exclusief 25 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten verplichte bedlinnen 795 p.p. en kinderbedlinnen 675 p.p toeristenbelasting 1 p.p.p.n. Weekend 24 Juni 2017. Landal De Veluwse Hoevegaerde Putten Nederland. Park op de kaart. 164 gelijkvloerse vrijstaande accommodaties. Fietsenberging met oplaadpunt voor e-bikes.
Oudste kaart van België als gratis open data Nieuws Actueel Onroerend erfgoed.
Oudste kaart van België als gratis open data. Het agentschap Onroerend Erfgoed en Informatie Vlaanderen maken samen de historische Villaretkaart digitaal beschikbaar. De tot nu toe vrijwel onbekende Villaretkaart is de oudste grootschalige kaart van België van nog voor de stichting van ons land.
Ligt uw tuin in jachtgebied? Bekijk het op deze kaart Gazet van Antwerpen.
Ligt uw tuin in jachtgebied? Bekijk het op deze kaart. 20/07/2017 om 1250 door dst. U wist het misschien niet maar Vlaanderen telt heel veel jachtgebied. Zelfs op begraafplaatsen en woonkernen met duizenden inwoners is het toegelaten om te jagen op wild. Vanaf vandaag kan u éindelijk online controleren of uw woning in zon jachtgebied ligt. Zo vindt u de kaart Surf naar Geopunt.be. In het menu kaarten plaatsen klik je vervolgens op natuur milieu dan jacht en vink vervolgens jachtterreinen aan.
T-O-kaart Wikipedia.

Contacteer ons