Resultaten voor vintage geboortekaartjes

 
vintage geboortekaartjes
 
Retro geboortekaartjes Poobies.be.
Retro geboortekaartjes zijn niet echt oude kaartjes, maar geboortekaartjes die zijn nagemaakt in de stijl van meer dan 20 jaar geleden. Een retro geboortekaartje hoeft dus niet oud te zijn, maar is een replica van oude geboortekaarten. Soms worden vintage geboortekaartjes ook wel retro geboortekaartjes genoemd.
Retro geboortekaartjes met een originele twist, ontworpen door Pimpelmees!
Hoe staat die eigenlijk zo op een geboortekaartje met de achternaam erbij? We hebben een ruim aanbod geboortekaartjes voor meisjes, jongens en tweelingen. Ook hebben we leuke neutrale kaartjes, geboortekaarten met foto en zelfs geboortekaartjes met je eigen stad als thema.
Hier ben ik: originele geboortekaartjes wenskaartjes. Hier ben ik: originele geboortekaartjes wenskaartjes.
Vintage luxe geboortekaartje Louise. Sprookje geboortekaartje prinses Joanna. Retro geboortekaartje silhouet Irma. Botanisch geboortekaartje met planten Polly. Mooi geboortekaartje fiets Nand. Retro geboortekaartje bloem Celine. Sprookje geboortekaartje Wolf. Origineel geboortekaartje eenhoorn Rosie. Uniek geboortekaartje beer Frieda. Laad vorige producten Laad volgende producten. Geboortekaartjes op maat.
Retro en vintage geboortekaartjes Snoesjes.
Home Geboortekaartjes Retro en Vintage geboortekaartjes. Retro en Vintage geboortekaartjes. Maak het mooiste geboortekaartje online. Ben jij fan van nostalgische en retro plaatjes, hippe patronen of een vintage look? En zoek je een geboortekaartje dat past bij jouw retro of vintage stijl?
Retro en vintage geboortekaartjes bij Koningkaart.be.
Home Geboortekaartjes Retro en vintage. Retro en vintage geboortekaartjes. Oude elementen in een nieuw jasje! Bent u een liefhebber van opvallende kleuren, structuren en motieven? Een stijl die geïnspireerd is op het verleden? Dan is een retro en vintage geboortekaartje een uitstekende keuze.
Vintage geboortekaartjes in meer dan 270 nostalgische designs.
Deze geboortekaartjes hebben vaak een romantische stijl, die heel veel ziet en die hartstikke mooi is. De vintage geboortekaartjes maak je helemaal persoonlijk en uniek door het kaartje precies naar jouw wens te maken, door bijvoorbeeld de kleur aan te passen.
Retro geboortekaartjes.
Uni / neutraal. De Retro Geboortekaartjes van Pincopallino hebben een eigen, authentiek design. Met kleuren als vermiljoen, Turks groen en oud roze blaast Pincopallino nieuw leven in de vertrouwde retrowereld van de kersverse ouders. Pincopallino raakt bij haar poëtisch-Nostalgische geboortecollectie ontwerpen geïnspireerd door de trent van nu, de romantische designs, de befaamde Gouden boekjes, de romantiek en de fifties.
Geboortekaartjes Retro-Vintage Geboortekaartjes.
Drieluik en vierluik. Kaart met eigen foto. Krant, Tijdschrift, Glossy. Paspoort / ID kaart. Piramide en Kubus kaart. Ruitjes, Streepjes balletjes. Woezel en Pip. Handjes en voetjes. Slingers en Ballonnen. Sterretjes, maan, zon. Al 20 jaar nr. grootste aanbieder geboortekaartjes.
Collectie Originele Geboortekaarten Julien et Juliette.
De Retro en vintage geboortekaartjes ademen de sfeer van vroeger uit. Lekkere retro kleuren als oranje, groen en bruin of juist lieve vintage afbeeldingen van oude voorwerpen, taferelen of bekend speelgoed. Dit gecombineerd met een leukste retro of vintage achtergrond.

Contacteer ons